Sposób przygotowania

Filety moczymy w zimnej wodzie około 3 godziny .Osuszamy i kroimy w paski 3cm. Zalewamy połową oleju i odstawiamy na godzinę .Cebule obieramy ,kroimy drobno i łączymy z natka i pozostałym olejem. Doprawiamy do smaku pieprzem.Układamy śledzie na talerzu przykrywamy cebulą z przyprawami .Ozdabiamy wg uznania .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Coś dla amatorów śledzi:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ulubiony śledź mojego męża
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    akurat mam słone śledziki w lodówce, wieczorkiem za nie się wezmę wg tego przepisu, bardzo fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    ja tez je uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !