Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć i ugotować.Jarzyny zalewamy 1litrą wody i gotujemy , dodajemy posiekany czosnek, żur oraz pokrojone grzyby i wywar z grzybów .Przyprawiamy do smaku , gotujemy kilka minut.Boczek kroimy w kostkę i smażymy , dodajemy do żuru.Ziemniaki gotujemy , odcedzamy , posypujemy koperkiem . Podajemy do żuru.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    W tygodniu na pewno wypróbuję.
  • 4
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Dobry pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam żurek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !