Sposób przygotowania

CEBULĘ DROBNIUTKO SIEKAMY , PAPRYKĘ ORAZ NATKĘ .DODAJEMY WARZYWA DO MIĘSA, DOPRAWIAMY ODPOWIEDNIO DO SMAKU DODAJĄC JAJKO I BUŁKĘ TARTĄ , TYLE ABY MIĘSO DOBRZE SIĘ KLEIŁO W RĘKACH. FORMUJEMY KOTLECIKI OBTACZAJĄC W MĄCE I SMAŻYMY NA MAŁYM OGNIU ABY DOBRZE SIĘ USMAŻYŁY I NIE BYŁY SUROWE.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    LUBIĘ EKSPERYMENTOWAĆ JEŚLI CHODZI O MIELONE CZY PRZERÓŻNE KOTLETY
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    fajny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !