Sposób przygotowania

Galaretkę jabłkową rozetrzeć, dodać posiekne listki mięty, wymieszać ze skórką otartą z pomarańczy i przyprawić do smaku odrobiną soku z cytryny. Podawać do pieczeni baraniej.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry dodatek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    nie próbowałam-ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !