Sposób przygotowania

Na oleju krótko obsmażyć boczek i cebulę, dodać pokrojone boczniaki, pieczarki, pieprz, liść laurowy i pod przykryciem dusić na wolnym ogniu około 10-15 minut.Dodać obrane ziemniaki pokrojone w kostkę, czosnek, i zalać gorącą wodą. Gotować na wolnym ogniu około 15 minut, a pod koniec dodać śmietanę i koperek. Doprowadzić do wrzenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    wspaniała
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Przepadam za taką zupką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !