Składniki:
fasola szparagowa | 1 puszka |
białko | 2 szt |
sól | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
ziemniaki | 4-5 szt |
bulion warzywny | 1 litr |
groszek zielony | ok. 1,5 szklanki |
cielęcina bez kości | 30 z udźca |
fasola szparagowa | 1 puszka |
białko | 2 szt |
sól | |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
ziemniaki | 4-5 szt |
bulion warzywny | 1 litr |
groszek zielony | ok. 1,5 szklanki |
cielęcina bez kości | 30 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: