Sposób przygotowania

Kapustę kiszoną lekko posiekać i włożyć do garnka. Grzyby wypłukać w ciepłej wodzie, a następnie wrzucić do garnka z kapustą kiszoną. # Cebulę zeszklić na łyżce masła lub oleju i wymieszać z kapustą. Namoczyć śliwki i dodać je do kapusty, a następnie doprawić przyprawa do bigosu. Gotować wszystko na małym ogniu 2 godziny często mieszając.:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha,juz świątecznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    smakuje mi taka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ja też lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ja tak tez lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !