Sposób przygotowania

# Warzywa umyć, obrać i zetrzeć na tarce. Wymieszać, a następnie dodać przecier pomidorowy. # Filety obsypać przyprawa do ryb, panierować w bułce tartej i podsmażyć. # Kawałki ryby ułożyć w naczyniu na przemian ze startymi warzywami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie przepadam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie podana
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    wygląda super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !