Sposób przygotowania

1. Grzyby namoczyć, ugotować, a następnie wyjąć z wywaru.
2. W tym samym wywarze ugotować włoszczyznę. Wszystko ostudzić.
3. W innym garnku ugotować pokrojone buraki. Dodać sól i sok z cytryny, odcedzić.
4. Połączyć wywary i przyprawić Vegetą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    do tego uszka i super
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wspaniały
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    lubie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !