Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sucha marynata do mięs

2.0
(1)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

czosnek ząbki 20 szt
cebula biała 1 szt
imbir świeży 10 plasterków
szalotka 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sucha marynata do mięs

Wszystkie składniki posiekać w bardzo cienkie plasterki. Wsypać na brytfannę wyłożoną papierem i włożyć do piekarnika nagrzanego do temp 150 stopni na około 4 godziny. Po wyciągnięciu z piekarnika i wystudzeniu zmielić w młynku. Używać do marynowania mięs.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 14.07.2012 00:31
Świetny pomysł
zuzanna_z 11.07.2012 12:48
co ważne bez żadnych E
magdziorka6 11.02.2012 15:39
ciekawy zestaw składników
aleksa123 17.11.2011 20:04
super pomysl

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak