Sposób przygotowania

Mięso oddzielamy od kości , dzielimy na 4 porcje. Nacieramy przyprawami, oprószamy mąką i rumienimy na oleju.Wyjmujemy mięso , a na tym tłuszczy podsmażamy cebulę pokrojoną w kostkę.Kapustę mieszamy z cebulą, układamy na niej mięso z kaczki.Dodajemy rozdrobnione grzyby , podlewamy niewielką ilością wody i dusimy do miękkości.Pod koniec duszenia kapustę oprószamy łyżka mąki i przesmażamy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo interesujący przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pewnie super smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kocham kapustę w każdej postaci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dariusz8

    pyszna potrawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    to na pewno jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !