Sposób przygotowania

Porcję rosołową zalać wodą ok 1.5 l , dodać marchewkę i kucharek . Ugotować do miękkości.
Mięso oddzielić od kości i dodać do zupy. Pokroić pory w plasterki i obrane ziemniaki w kostkę, również dodać do zupy. Przyprawić majerankiem solą i pieprzem, ugotować do miękkości ziemniaków. Rozmieszać śmietanę z niewielką ilością gorącej zupy i dodać ciągle mieszajc.. zaraz zdjąć z ognia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    brzmi ciekawie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawe; muszę spróbować ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !