Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo, przeciąć na połówki, wyciągnąć żółtka. Miętę połączyć z majonezem, wymieszać i napełnić białka z jajek. Podawać z pieczywem i wędliną.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    prosto,szybko i na pewno smacznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam, mniam kolacja;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    spróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł,smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny taki sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawe połączenie majonezu i mięty.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !