Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wiosenna surówka z rzodkiewki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

szczypiorek
śmietana 18 proc
sól
pieprz
rzodkiewka 1 pęczek

Przepis i sposób przygotowania na: Wiosenna surówka z rzodkiewki

Rzodkiewkę myjemy i kroimy na plasterki. Szczypiorek drobno siekamy i dodajemy do rzodkiewki. Dolewamy śmietanę, lub jogurt naturalny. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak