Sposób przygotowania

Sałate (porwana w lisciach) chwile gotujemy z winkiem i podsmazona cebula. nastepnie dodajemy ja do wywaru i gotujemy 10 min.

Smietane z 6 lyzkami maki, laczymy z wywarem i blenderujemy nastepnie wlewamy do zupy, aby sie nie zwazyla (roznice temperatur).

Dodajemy z 4 kromki chleba i wszystko blenderujemy.

Przyprawiamy sokiem z cytryny, sosem worcester, pieprzem, sol, galka.

:-)

Mozna podawac z grzankami czy posiekana salata, aby osiagnac chrupkosc :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    niezłe!!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !