Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

biszkopt truskawkowo-jogurtowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogut truskawkowy 2 duże
Żelatyna wieprzowa Prymat
galaretka truskawkowa 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: biszkopt truskawkowo-jogurtowy

galaretkę rozpuścić w szklance wody,ostudzić,żelatynę rozrobić w niewielkiej ilości wrzątku,wymieszać z jogurtem,biszkopt przekroić na połowę,kiedy galaretka zastygnie pokroić ją w kostkę,wymieszać z jogurtem tak przygotowaną masą przełożyć biszkopt przykryc drugą połową i wstawić do lodówki,na wierzch można położyć owoce i zalać tężejącą galaretką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 30.11.2013 06:56
wygląda rewelacyjnie
IKrakowianka 31.05.2013 19:12
przepyszny deser
Seba 17.12.2011 00:13
fajny
jeta72 28.09.2011 23:07
pyszności
Wafelek2601 08.05.2011 20:11
super
Magdalena80 04.04.2011 23:25
musi być dobre :)
Kasia77
Kasia77 10.12.2010 14:56
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak