Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Krem cebulowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1 kg
serek topiony śmietankowy duży 1 stuka
sól do smaku
kostka rosołowa 2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: Krem cebulowy

Należy pokroić cebule. Połowę wrzucić do gorącej wody, a drugą połowę podsmażyć na patelni na złoty kolor, po czym także wrzucić do gorącej wody. Gotować przez 15 min, po czym dodać serek topiony i całość zmiksować malakserem na krem. Dodać kostkę rosołową. Na koniec ew. doprawić solą i pieprzem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak