Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip pomarańczowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomarańcza 1 szt
cebula czerwona 1/2 szt
jogurt naturalny 1/2 szklanki
sos do sałatek 1 szt
sól
pieprz 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Dip pomarańczowy

Cebulę drobno siekamy. Płuczemy pomarańczę gorącą wodą, wycieramy ją do sucha i zcieramy skórkę z połowy owoca na tarce o drobych oczkach. Z pomarańczy wyciskamy sok. Mieszamy go ze skórką, cebulą, jogurtem i sosem. Przyprawiamy piperzem i ewenetualnie solą

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 13.05.2013 18:51
super pomysł
cooleczka 19.02.2012 11:57
brzmi wyśmienicie :)
ankaryba 16.09.2011 13:08
fajne;)
iwona332 26.02.2011 12:50
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak