Składniki:
Wątróba (z kurczaka) | 60 dag |
słonina | 35 dag |
cebula | |
jajko | 2 |
masło | 2 lyżki |
mąka | 2 łyżki |
rosół z kury Kucharek | 150 ml |
śmietana | 200 ml |
sól | |
słonina w plastrach | 40 dag |
anchois | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
Wątróba (z kurczaka) | 60 dag |
słonina | 35 dag |
cebula | |
jajko | 2 |
masło | 2 lyżki |
mąka | 2 łyżki |
rosół z kury Kucharek | 150 ml |
śmietana | 200 ml |
sól | |
słonina w plastrach | 40 dag |
anchois | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: