Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek na gorąco

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 4 szt.
żurawina 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek na gorąco

Zacznijmy od tego, gdzie można kupić oryginalny oscypek. Otóż najprościej (bez konieczności wyjazdu w góry) jest go po prostu zamówić przez internet:) Sprawdzona metoda:) Gdy już mamy ser owijamy każdy w folię aluminiową i wkładamy do piekarnika (250 stopni, na 5-7 minut). Gdy będzie miękki odwijamy z folii, układamy na talerzu i podajemy z żurawiną:)

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 21.06.2011 22:12
super
Anna146 21.05.2011 14:41
super sprawa, chociaż oscypki to najlepiej w górach smakują
Mala 29.03.2011 22:08
mniam
WieKan 11.12.2010 10:57
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak