Sposób przygotowania

jajko roztrzepać na talerzu,bułkę tartą wysypać na osobny talerz.Krążek sera obtoczyć najpierw w jajku,póżniej w bułce tartej.Olej rozgrzać na patelni,smażyć na nim ser z każdej strony przez 2-3 minuty.Zapieczony ser warto przed podaniem położyć na pergaminie aby odsączyć nadmiar tłuszczu.Podawać od razu, z liśćmi sałaty i porcją konfitury żurawinowej.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    brzmi obiecujaco
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    musi byc pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magda60

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ależ pysznie on wygląda ... :P)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !