Sposób przygotowania

Flaki wkładamy do osolonej wody i gotujemy ok 20 min. po tym czasie wylewamy wodę i zmieniamy na nową gotując ponownie ok 20 min. Wodę wylewamy i nalewamy nową i gotujemy ok 15 min do miękkości. Dodać starte na tarce warzywa i przyprawy do smaku, a na koniec przecier pomidorowy i lekko wymieszać. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Super :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyśmienite
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    dobry przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !