Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem pudrem i cukrem waniliowym na gęsty kogel-mogel. Czekoladę rozmieszać najpierw z kilkoma łyżeczkami mleka, dodać pozostałe i wlać, stale mieszać, do masy żółtkowej. Zmiksować, wsypać cynamon. Wymieszać z mlekiem skondensowanym. Wlać spirytus i rozłożyć do filżanek. Udekorować bitą śmietaną, wstawić do zamrażalnika na 15 minut, a potem podawać.

Smacznego!!!1

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    dobra na upalne dni
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    brzmi bardziej jak mrożona czekolada a nie herbata :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !