Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczywo czosnkowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło kostka
bagietka 1 - 2
czosnek kilka ząbków

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczywo czosnkowe

Bagietkę pokroić skośnie na grubsze plasterki.
Czosnek przecisnąć przez praskę i zagnieść w moździerzu, dodać masło, razem wymieszać.
Każdą kromkę bagietki posmarować grubo masłem czosnkowym i układać na blaszce wyłożonej pergaminem.
Piec w piekarniku, aż pieczywo przyrumieni się.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak