Sposób przygotowania

JAJKA UBIJAMY Z CUKREM I CUKREM WANILJOWYM DODAJEMY MĄKĘ I PROSZEK I MIESZAMY WSYPUJEMY I DODAJEMY MIGDAŁY I CZEKOLADĘ GORZKĄ, MIESZAMY I WYLEWAMY NA BLASZKĘ PIECZEMY OK, 35 MIN. STUDZIMY I PRZEKRAWAMY NA 2 PLACKI, ŻELATYNĘ ROZPUSZCZAMY W 1 SZKL, CIEPŁEJ WODY I STUDZIMY, KAWEĘ ROZPUSZCZAMY W 5 ŁYŻKACH CIEPŁEJ WODYSTUDZIMY, ŚMIETANĘ UBIJAMY Z CUKREM I POZOSTAŁYMI CUKRAMI WANILJOWYM, WLEWAMY KAWĘ I ŻELATYNĘI DODAJEMY POKROJONE W KOSTKĘ OWOCE, JEDEN PLACEK SMARUJEMY 3/4 KREMUPRZYKRYWAMY DRUGIM ROZSMARUJEMY WIERZCH RESTĄ KREMU, SCHŁADZAMY I WIERZCH POSYPUJENY STARTĄ NA TARCE CZEKOLADĄ

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !