Sposób przygotowania

Orzechy wymieszać z rodzynkami i posiekać. Dodać miód i wymieszać tak by składniki się że sobą połączyły. Gruszki myjemy, obieramy ze skórki a następnie kroimy na pół i wycinamy gniazda nasienne. W miejsce wydrążone miejsce wkładamy masę orzechowo - rodzynkową. Każdą gruszkę osobno zawijamy w folię i zapiekamy ok 20-25 min. w 220\'C. Podajemy ciepłe. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    uwielbiam takie gruszki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    próbowałam ,są pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    są wspaniałe, polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    muszę próbować:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !