Sposób przygotowania

4 łyżki mleka wymieszać z mąką. Pozostałe mleko zagotować. Dodać mąkę z mlekiem i żółtka utarte z cukrem i cukrem waniliowym. Cały czas mieszać, aż zacznie gęstnieć. Jabłka ugotować w lekko pocukrowanej wodzie. Gotowe przełożyć do pucharków i zalać kremem. Schłodzić w lodówce ok 2 godzin. Smacznego !!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    takie jabłka w budyniu, pyszne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawie brzmi :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    brzmi bardzo smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !