Sposób przygotowania

Ugotować wywar na kości ze schabu. Dodać posiekane warzywa i pokrojoną botwinkę. Gotować jeszcze ok. 20 min. Zagęścić śmietaną z dodatkiem mąki. Zagotować.
Podawać z jajkiem pokrojonym w ćwiartki.
Smacznego.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    sylwiachmiel

    gotuję taką samą,widze ze to jest popularny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mniammmm!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    mniammmm!
  • 1
    original
    Opublikowano

    petronella

    moja ulubiona zupka:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    zupa lata

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !