Sposób przygotowania

Wołowinę pokroić na 5 porcji, każdy kawałek rozbić tłuczkiem do mięsa. Drobno pokrojoną cebulę podsmażyć, wsypać tartą bułkę, dodać pieprzu, soli i przyprawę maggi, wymieszać. Wystudzonym nadzieniem posmarować zrazy, zwinąć, spiąć wykałaczką lub obwiązać nitką. Oprószyć solą i mąką, obrumienić na tłuszczu, podlać niewielką ilością wody, dodać drobno pokrojone suszone grzyby, dusić do miękkości. Śmietanę wymieszać z mąką, dodać do sosu i zagotować.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Zraziki bardzo lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo lubi?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !