Sposób przygotowania

NAJPIERW WŁOSZCZYZNĘ KROIMY W KOSTECZKĘ I UGOTOWAĆ , KIEŁBASĘ POKROIĆ WZDŁUŻ I W PÓŁ TALARKI SMAŻYMY NA PATELNI A NASTĘPNIE DODAJEMY DO WŁOSZCZYZNY . GRZYBY MOCZYMY W WODZIE NASTĘPNIE KROIMY JE DROBNO I DORZUCAMY DO WARZYW, PO 30 MINUTACH DODAJEMY ZIEMNIAKI POKROJONE W KOSTKĘ . NA KONIEC DODAJEMY ROZDROBNIONY W 3\\4 SZKLANKI WODY ŻUREK GRZYBOWY I ZAGOTOWAĆ .PRZYPRAWIAMY DO SMAKU.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    MOŻNA DODAĆ KOSTKĘ ROSOŁOWĄ O SMAKU GRZYBOWYM
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smacznie ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawelek

    Muszę wypróbować
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !