Sposób przygotowania

Małe cebule obrać, większe po obraniu podzielić na ćwiartki, nie odcinając twardej piętki. 3/4 szklanki wody z winem, olejem, cukrem, liściem laurowym i pieprzem ziarnistym zagotować. Włożyć cebulę i gotować 25 minut. Cebulę wystudzić i po wyjęciu na salaterkę oprószyć mielonym pieprzem. podawać do mięs.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    fajny dodatek
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    ciekawy przepis myślę że i do śledzika będzie doskonała
  • 1
    original
    Opublikowano

    pipi765

    bardzo ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie cebulki podawać jako zakąskę :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !