Sposób przygotowania

ZIEMNIAKI OBIERAMY ZE SKÓRY I UKŁADAMY POKROJONE W NACZYNIU ŻAROODPORNYM POSMAROWANYM OLIWĄ TROCHĘ SOLIMY I PIEPRZYMY DAJĄC JESZCZE KOPEREK MOŻE BYĆ MROŻONY.KIEŁBASĘ POKROIĆ W PLASTERKI, SMAŻYMY I KŁADZIEMY NA ZIEMNIAKACH, CEBULĘ POKROIĆ I POŁOŻYĆ NA KIEŁBASIE , NA CEBULE POŁOŻYĆ JESZCZE JEDNĄ WARSTWĘ ZIEMNIAKÓW, PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWĄ , WCZEŚNIEJ RÓWNIEŻ ., NA KONIEC POLEWAMY TROSZKĘ OLIWA I STARTYM SEREM. ZAPIEKAĆ 40 MINUT W TEMP .2OO ST.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ciekawe jak to może smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Zapiekanki to moja specjalność ;) Mogę je robic codziennie... :P
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    To jest coś dla mnie :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !