Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta z grochem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 kg
cebula 2 szt
masło 200 g
majeranek do smaku
cukier do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku
groch 250 łuskany

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta z grochem

Dzień wcześniej opłucz groch,zalej 250 ml wody i odstaw na noc do namoczenia.Cebulę pokrój w kostkę i zeszklij na maśle.Kapustę przepłucz wodą,odcisnij,posztukuj i dodaj do podsmażonej cebuli i wymieszaj..Przełóż kapustę i cebulę do namoczonego grochu.Dopraw do smaku ,podawaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina45 11.12.2010 10:19
uwielbiam
ElizaT 11.12.2010 02:16
ciekawy przepis !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak