Sposób przygotowania

Mięso dokładnie mieszamy z namoczoną bułką, rozgniecionym czosnkiem, jajkiem i przyprawami. Formujemy oalne kotlety, lekko spłaszczamy, obtaczamy w bułce tartej. Na rozgrzanym oleju smażymy kotlety na złotobrązowy kolor.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale śliczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !