Sposób przygotowania

Gotujemy wywar na kości (bez włoszczyzny) z liściem laurowym. Cebulę i czosnek siekamy w kostkę i smażymy na maśle z odrobiną cukru (zabija zapach),tak żeby cebulka nam się nie przypaliła i nie zezłociła. Do wywaru dolewamy cebulkę z cziosnkiem i ok.0,5 l barszczu (uwaga żeby nie przekwasić), doprawiamy solą i majerankiem cały czas mieszając. Gdyby nasz barszcz był zbyt wodnisty, należy zagęścić mąką

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny, głosik ode mnie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Często robię, jest pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mój mąż uwielbia :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pyszna zupa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !