Sposób przygotowania

Karpia dokładnie oczyścić następnie pokroić na dzwonki. Posypać gotową przyprawą i skropić sokiem z cytryny. Następnie obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku bułce tartej. Smażyć na złoty kolor na głębokim i mocno rozgrzanym oleju.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ja nie przepadam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ada12302

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Milena15

    pyszna ryba
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    tez tak robie
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    prawie na święta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha pycha, juz niedlugo bede piekla:)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    mój ulubiony

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !