Sposób przygotowania

Wiórki przełożyć na suchą patelnie i delikatnie podsmażyć. Ostudzić. Białka ubić na sztywno pod koniec dodać cukier, zapach i wiórki. Dokładnie wymieszać. Łyżką wykładać na wyłożoną papierem blachę niewielkie porcje. Następnie uformować stożek. Piec ok. pół godzinki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczna słodkość.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    oooooooooooooooooo
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    muszę wypróbować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    wiórki już mam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajny pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    to by mi smakowało :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !