Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Indyk na kanapki z chrzanem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z indyka 1 szt
konfitura żurawinowa 4 łyżki
chrzan ze słoika 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Indyk na kanapki z chrzanem

Filet umyć, osuszyć i podsmażyć na rumiano ze wszystkich stron. Natrzeć go konfiturą i upiec na miękko w 180st ok 40min. Kroić w plasterki i smarować chrzanem. Podawać z chlebem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak