Sposób przygotowania

Ugotować wywar na wędzonych żeberkach. Dodać kapustę kiszoną, następnie grzyby, przyprawy, przysmażoną cebulę i czosnek. Gotować około 50 min. Podawać z chlebem.
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    aż mi smaka zrobiłes
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Kwaśnica to zupa,którą mój mąż zawsze się zajada jak jestesmy w górach,tam mu najbardziej smakuje:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    w końcu wiem jak robi się dobrą kwaśnice;D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marta98

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis ,w końcu zacznę gotować kwaśnicę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    KOBRA

    pyszna jest taka kwaśnica

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !