Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowe krówki

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 200 g
kremówka 200 ml
cukier 200 g
kakao 2 łyżki
zapach waniliowy

Przepis i sposób przygotowania na: domowe krówki

Masło, kremówkę i cukier rozpuścić w rondelku aż składniki całkowicie się połączą. Następnie masę przestudzić jednak cały czas mieszając. Potem najlepiej przełożyć ją na folię aluminiową i zostawić do całkowitego ostygnięcia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pacia 28.08.2011 20:28
też takie robiliśmy kiedyś w domu-pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak