Sposób przygotowania

Ryż ugotować w bulionie, cebulę pokroić , wymieszać z mięsem, twarogiem, jajkami i ryżem, przyprawić. Włożyć do natłuszczonej masłem tortownicy i piec 70 min w 150 stopniach.
Biały ser ubić z kremówką, dodać roztarty czosnek z solą, zioła, cukier i sok z cytryny.
Tort kroimy na dwa krążki i przekładamy kremem, posypujemy natką. Brzegi i wierzch smarujemy kremem. Dekorujemy pomidorkami i pozostałym kremem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pyycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    coś nowego
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !