Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki rybne na patyku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mrożonych paluszków rybnych 1 opakowanie
keczup 1

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne na patyku

Na rozgrzanym oleju smażymy mrożone paluszki rybne. Gorace przekładamy na talerz. Gdy paluszki ostygną, w każdy wbijamy długi patyk (tak jak jest wbity patyk w lody). Układamy na półmisku skierowane na zewnątrz. Na środku półmiska układamy rządem na całej długości słupki wykrojone z umytego zielonego ogórka. Paluszki polewamy niewielką ilością keczupu.

Smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak