Sposób przygotowania

Schab natrzeć rozgniecionym czosnkiem, solą, pieprzem, posmarować olejem i odłożyć na kilka godzin w chłodne miejsce. Następnie szpikulcem zrobić w mięsie otwór i napełnić śliwkami. Mięso posypać kminkiem, zawinąć w folię aluminiową i włożyć do piekarnika. Piec około 1,5 h w temperaturze 190 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    supr wygląda taki schabik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    świetnie wygląda
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !