Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zrazy z kwaszonej kapusty i białej surowej

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 10 szt.
kiełbasa biała surowa 5 szt.
sól do smaku
kapusta biała 0,7 kg

Przepis i sposób przygotowania na: zrazy z kwaszonej kapusty i białej surowej

kapustę podgotować,następnie nałożyć na rozbite i przyprzwione schabowena to wycisnąć białą kiełbasę bez skóry,zawinąć,podpieć na patelni,następnie przełożyć do garnka i gotować do miękkości.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 07.10.2013 15:39
Pyszne :-)
Motorek 02.07.2012 09:11
pycha
Justyna Jussstiii 22.05.2011 12:32
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak