Sposób przygotowania

Warzywa pokroić w słupki, ugotować na parze do miękkości. Wyłożyć na półmisek. 1 opakowanie sosu sałatkowego vinegrette rozpuścić w 3 łyżkach oliwy i 3 łyżkach wody, wymieszać i oblać warzywa.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię takie zdrowe dania robić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    zdrowe :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pyszne i bardzo zdrowe;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzoi smaczne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smacznie zdrowo kolorowo, to lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Zdrowe i smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !