Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

FILET W SEROWEJ OTOCZCE

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka
ser żółty
olej
sól
Papryka słodka mielona Prymat
pieprz kolorowy mielony

Przepis i sposób przygotowania na: FILET W SEROWEJ OTOCZCE

FILETA MYJEMY , I KROIMY W PLASTERKI, MOGĄ BYĆ CIENKIE, POSYPUJEMY JE PRZYPRAWAMI Z KAŻDEJ STRONY ALBO EWENTUALNIE PRZYPRAWY ZMIESZAĆ ZE SOBĄ I DOPIERO POSYPAĆ I SMAŻYMY FILETA , ZMNIEJSZAMY OGNIEŃ SER ROZRYWAMY NA KAWAŁKI I WRZUCAM NA PATELNIĘ I CZEKAMY AŻ SIĘ SER ROZPUŚCI. NASTĘPNIE OBTACZAM KAŻDY FILET W PŁYNNYM SERZE .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 21.12.2010 23:29
Też taki robię i jest przepyszny
traktorek 18.12.2010 21:40
bardzo smaczne
ElizaT 09.12.2010 12:55
ciekawy przepis ;)
Margo1 09.12.2010 11:47
NIE PODAŁAM ILE MA BYĆ TEGO , PONIEWAŻ ILOŚĆ SERA , FILETA I PRZYPRAW DOWOLNA

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak