Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapeczki z ciepłym dodatkiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędlina
masło
chleb
musztarda/keczup
smaleec

Przepis i sposób przygotowania na: kanapeczki z ciepłym dodatkiem

1. Wędlinę podsmażyć z obu stron na smalcu.
2. Kromki chleba posmarować masłem.
3. Upieczoną, ciepłą wędlinkę układać na kanapkach. Polać musztardą lub keczupem i zajadać póki ciepłe.

(zawsze takie kanapki robię synkowi kuzynki)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Goya 15.04.2012 16:10
mniam
KasiaK90 27.02.2012 12:25
pyszne
RenataZ-et 30.01.2012 11:55
super
Monika193
Monika193 25.12.2010 16:03
koniecznie muszę wypróbować
Zoso 22.12.2010 20:33
Fajna kolacyjka
Ewa111 22.12.2010 13:29
szybkie ,proste ,smaczne
Karolcia12 10.12.2010 21:09
smaczne
plocia 10.12.2010 15:49
z musztardą brzmi wybuchowo

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak