Sposób przygotowania

1. Wędlinę podsmażyć z obu stron na smalcu.
2. Kromki chleba posmarować masłem.
3. Upieczoną, ciepłą wędlinkę układać na kanapkach. Polać musztardą lub keczupem i zajadać póki ciepłe.

(zawsze takie kanapki robię synkowi kuzynki)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    plocia

    z musztardą brzmi wybuchowo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    szybkie ,proste ,smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Fajna kolacyjka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    koniecznie muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !