Sposób przygotowania

Grzyby suszony namoczyć w wodzie, następnie ugotować. Boczek drobno pokroić, zrumienić na patelni, dodać drobno posiekana cebulkę i bardzo delikatnie zrumienić. Dodać drobno pokrojone, wcześniej ugotowane grzyby oraz pieczarki utarte na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem wymieszać i smażyć do momentu wyparowania wody. Przyprawić do smaku, solą, pieprzem i maggi.
Farsz idealny do uszek, pierogów i naleśników.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robię podobny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    niejeden miłośnik grzybków by się połakomił :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam grzyby.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !