Sposób przygotowania

WSZYSTKIE SKŁADNIKI NA CIASTO DOBRZE WYMIESZAĆ , JABŁKA TO ILOŚĆ DOWOLNA TYLKO JEDNO MOŻEMY ZOSTAWIĆ SOBIE DO DEKORACJI, OBIERAMY WYJMUJEMY WNĘTRZNOŚCI, POKROIĆ W KOSTKĘ I DODAĆ DO CIASTA.CAŁOŚĆ WYMIESZAĆ A JEDNO JABŁKO KROIMY W PLASTERKI I UŁOŻYĆ W WACHLARZ PIEC 50 MINUT W TEMP. 180 ST.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    przepis dla wielbicieli szarlotek i nie tylko ;)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    fajnusi przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Na pewno pyszna jest taka szarlotką z nutką cytrynową
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    miodową a nie cytrynową ;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    takie ciasta lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacyjna;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !